Brother színes nyomtató - HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

papírból készültek. ▫ Ne használjon gyenge kivitelben készült borítékokat, melyek élei nem egyenesek vagy sarkai nem mindig derékszögűek.

Brother színes nyomtató - HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ - kapcsolódó dokumentumok

papírból készültek. ▫ Ne használjon gyenge kivitelben készült borítékokat, melyek élei nem egyenesek vagy sarkai nem mindig derékszögűek.

A következő papírméretek állnak rendelkezésre a kézitálca használatához: • Szabványos papírméret – a szabványos papírméreteket a Kézitálca.

Vezeték nélküli USB-billentyűzet. USB-kábel. Tápadapter ... Helyezze az USB-billentyűzet vevőegységét ... Az Enter gomb megnyomásával válassza ki az Start.

Papírtálca. 100 lap [80 g/m2 (20 lb)]. Nyomtató Típus. Tintasugaras. Nyomtatás Mód. Fekete: Szín: Piezo 94 × 1 szórófejjel. Piezo 94 × 3 szórófejjel.

CÍMKE SZERKESZTÉSE. Az összes szöveg és formázási beállítás törlése: ▫Tabulátor beszúrása. Tabulátor beszúrásához nyomja le a következő billentyűket.

mint pl. egy asztal. ... Ellenkező esetben a gép megrongálódhat, és sokszor egy szakképzett műszerész számára is nehéz feladat, a készülék normális ...

és telefoninformációi a http://www.brother.com/ webhelyen az ország kiválasztásával érhetők el. ... Számok tárcsázása és tárolása (MFC-1810 és MFC-1815).

Lemásolt kép nagyítása vagy kicsinyítése . ... Index kép nyomtatása (Miniatűr képek). ... Nagyított illetve kicsinyített fénymásolatok.

21 дек. 2009 г. ... A teljes, OCR használó ScanSoft™ ... Ha fóliára nyomtat, a „3M Transparency Film” ... Az ADF legfeljebb 50 lapot tartalmazhat,.

A Brother termékeken, kapcsolódó dokumentumokon és egyéb anyagokon feltűnő minden ... Nagoya 467-8561 Japan ... A szimbólumok és jelentésük a következő:.

Üzemmód-időzítő ... Időzítő. ▫ Körfax. ▫ Közvetl.küld. ▫ Lehívó adás. ▫ Fedőlap beáll. ▫ Fedőlapüzenet ... távoli kódokat, például: ### és 555-re.

Nyomtatott kézikönyv a dobozban. 2. PDF alapú útmutató a Brother Support weboldalon. Termékbiztonsági útmutató 1. Ez az útmutató biztonsági információkat ...

Ékezetes karakterek bevitele . ... LCD-kijelző és billentyűzet. MAGYAR. LCD-kijelző. 1. Sorszám ... Az alapértelmezett nyelv az „Angol”. 1. Bekapcsológomb.

helyett, kattintson a Letöltés letölthetö betűkészletként gombra. ... sokáig villog, de a készülék semmit nem nyomtatott, nyomja meg a Go gombot.

adathordozót (a Photo Capture billentyű villog). ... (Photo Capture) billentyűt, erre az ... minden beragadt anyagot a papírtálcán.

Vonalkód-paraméterek beállítása és vonalkódadatok bevitele. ... Jegyzőkön: CODE39, CODE128, EAN-8, EAN-13, GS1-128 (UCC/EAN-128),.

CD-ROM. Szoftver használati útmutató Nyomtatáshoz, szkenneléshez, hálózati ... Ha speciális papírra másol, ügyeljen rá, hogy a megfelelő papírtípust állítsa ...

Dokumentum szkennelése a WIA illesztőprogrammal (Windows® Photo Gallery és Windows® Fax ... Előfordulhat, hogy a kép fehér részei halvány rózsaszín, sárga.

Hálózati szolgáltatások. 1. A Brother nyomtató a belső hálózati nyomtatókiszolgáló használatával megosztható 10/100 MB vezetékes1.

Fényképek nyomtatása közvetlenül egy USB flash meghajtóról. ... Dokumentumok letöltése és nyomtatása a Brother Web Connect segítségével.

A fax küldése nem áll le a számítógépről végzett nyomtatás ... Fedőlap csatolásához jelölje be a(z) Borító hozzáadása jelölőnégyzetet.

kívánt tanúsítvány nevét. A tanúsítvány telepítési részleteit lásd: Tanúsítványok használata az eszközök biztonságáért uu részt a(z) 134. oldalon.

Az Adobe, a Flash, az Illustrator, a PageMaker, a Photoshop, a PostScript és a PostScript 3 az Adobe ... valamint Mac OS X 10.3.9 vagy újabb verziók.

A készüléket a vezérlőpult Hálózat menüje segítségével konfigurálhatja a hálózati ... Ha a fentiek bármelyike problémát okoz, forduljon a helyi hálózati ...

A támogatott parancsok listájáért írja be a HELP parancsot a ... be a TELNET parancsot a rendszer parancssorából, ahol a a.

A nyomtató használata előtt be kell állítania a hardvert és telepíteni kell a nyomtatóillesztő programot. ... típusai című részt a(z) 7. oldalon.

A Scanner Setup párbeszédpanelen elérhető beállítások. ... Amikor a kézi kétoldalas nyomtatás funkciót használja, előfordulhat, hogy a papír elakad vagy a ...

Szkennelés FTP-re, Kézi módszer. ... Show Scanner Interface (Lapolvasó illesztő megjelenítése) négyzetet. Szükség esetén változtassa meg a többi beállítást.

modell neve) van kiválasztva a Format for (Formátum:) előugró menüben. ... EPS adatok nyomtatásához az alábbi beállítások szükségesek:.

A nyomtató-illesztőprogramok a mellékelt telepítő program CD-ROM lemezén találhatók. Az ... ahol az üzleti és otthoni használathoz ingyenes és.

Egyenletes szegély varrása ráhagyással ... A szálat mindenképp a leírás szerint vágja. Ha ... A következő leírása a tű befűzését mutatja be. Megjegyzés.

Az N-az-1-ben másolat készítése az Oldalelrendezés funkció segítségével. ... Ha máshogy nem jelöltük, a kézikönyvben található képernyőképek a Windows 7 és ...

Előzetes szkennelés készítése és a kívánt rész kivágása a szkennerüvegről . ... Adja meg a bittérképfájl nevét és helyét a Fájl mezőben, vagy kattintson a ...

A hálózatban lévő, WLAN hozzáférési pont/router nélküli számítógéphez ... A vezeték nélküli hálózati beállítások konfigurálása . ... Ethernet link mód.

A nyomtató használata előtt be kell állítania a hardvert és telepíteni kell a ... a(z) 6. oldalon! és a Borítékok típusai című részt a(z) 9. oldalon!.).

A szkenner nem csatlakozik a számítógéphez, és nincs behelyezve SD-kártya. ... HQ / STD (Jó minőség / Normál minőség) (csak DS-820W esetén), 2 side / 1 side ...

A legjobb eredmény érdekében használjon Brother papírt. ... Ha könyvet vagy vastagabb dokumentumot másol, NE zárja vagy nyomja le a dokumentum fedelet.

Nyilatkozat az Innovation, Science and Economic Development Canada előírásai- ... Kanada, egy tartomány vagy egy másik állam kormánya, illetve azok által ...

Az Embedded Web Server megnyitása. ... A Xerox® nyomtató-illesztőprogramok 3.xx.x.dmg/.pkg fájljának futtatásához kattintson duplán a megfelelő fájlnévre.

3 A készülék üzembe helyezése és beállítása ... Új merevlemez (HDD) beszerelésekor, vagy amikor egy nem működő nyomtatót próbál megjavítani,.